12 травня 

Класна робота

Я досліджую світ































Математика



1-ша група

2-га група

3-тя група

4-та група

За квітень в ательє пошили 6 суконь, на які знадобилося по 2 м на кожну, а у травні — 4 сукні по 3 метри кожна. Скільки всього метрів тканини використали на сукні за два місяці?

У магазин завезли 5 ящиків апельсинів по 3 кг у кожному і 8 ящиків лимонів по 2 кг у кожному. На скільки кілограмів більше завезли лимонів, ніж апельсинів?

До свята закупили 3 упаковки шоколадок по 4 штуки у кожній та 2 упаковки батончиків по 8 штук у кожній. Скільки всього штук солодощів закупили до свята?

На овочесховищі розклали моркву по 2 кг у 7 ящиків, а картоплю по 10 кг у 9 ящиків. На скільки більше кілограмів картоплі розклали на овочесховищі?

 

1-ша група

2-га група

3-тя група

4-та група

За квітень в ательє пошили 6 суконь, на які знадобилося по 2 м на кожну, а у травні — 4 сукні по 3 метри кожна. На скільки більше використали метрів тканини у травні, ніж у квітні?

У магазин завезли 5 ящиків апельсинів по 3 кг у кожному і 8 ящиків лимонів по 2 кг у кожному. Скільки всього кілограмів цитрусових фруктів завезли до магазину?

До свята закупили 3 упаковки шоколадок по 4 штуки в кожній та 2 упаковки батончиків по 8 штук у кожній. На скільки більше закупили батончиків, ніж шоколадок?

На овочесховищі розклали моркву по 2 кг у 7 ящиків, а картоплю по 10 кг у 9 ящиків. Скільки всього кілограмів овочів розклали на овочесховищі?



Літературне читання



















































Коментарі